آهنگهای ویژه

  • هردیس استفانسدوتیر

    Knock at the Cabin 2023 Soundtrack

  • ویل بیتس

    Anne Rice’s Mayfair Witches Soundtrack

  • روث برت

    The Terminal List Soundtrack

  • ترور گورکیس

    Dead Space Soundtrack

  • آنتونی ویلیس

    M3GAN 2022 Soundtrack

  • VA

    Peaky Blinders Soundtrack

  • VA

    Alchemy of Souls Soundtrack

  • کالین استتسون

    The Menu 2022 Soundtrack

  • گوستاوو سانتائولایا و دیوید فلمینگ

    The Last of Us Soundtrack

  • توماس نیومن

    A Man Called Otto 2022 Soundtrack

  • سایمون فرانگلن

    Avatar: The Way of Water 2022 Soundtrack

  • هیتور پریرا

    Puss in Boots: The Last Wish 2022 Soundtrack

  • هاوارد شور

    The Pale Blue Eye 2022 Sounstrack

  • ترنت رزنر و آتیکوس راس

    Bones and All 2022 Soundtrack

دانلود موسیقی متن سریال Game of Thrones

موسیقی متن سریال Game of Thrones

آلبوم موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت یا گیم آف ترونز (Game of Thrones) شبکه HBO منتشر شد. این آلبوم شامل موسیقی متن از رامین جوادی است. سریال ساخته شده توسط دیوید بنیاف و دی بی وایس و با بازی شان بین، پیتر دینکلیج، مارک ادی، لنا هدی، نیکولای کاستر والداو، میشل فیرلی و امیلیا کلارک منتشر شد. رامین جوادی آهنگسازی این سریال را بر عهده داشت. موسیقی متن فصل اول، حدود ده هفته قبل از پخش سریال نوشته شد. آلبوم های موسیقی متن برای فصل های بعدی با قطعاتی از National ، The Hold Steady و Sigur Rós منتشر شده است. جوادی مضامین تکراری را برای هر یک از خاندان های اصلی و برخی از شخصیت های اصلی ساخت. برخی از آهنگ ها در طول زمان تکامل یافتند. تم دنریس تارگرین ساده بود و بعد از هر فصل پیچیده تر می شد. در ابتدا، تم او توسط یک ساز، یک ویولن سل نواخته می شد و جوادی بعدها سازهای بیشتری را در آن گنجاند. جوادی دو بار نامزد جایزه گرمی برای بهترین موسیقی متن برای رسانه های تصویری برای کار خود در نمایش شد. علاوه بر موسیقی اصلی، Columbia Records آلبوم همراهی برای تاج و تخت: موسیقی الهام گرفته از سری HBO Game of Thrones را در 26 آوریل 2019 منتشر کرد. برای دانلود آهنگ های فصل اول تا هشتم سریال Game of Thrones با جم موزیک همراه باشید.

ما را در تلگرام دنبال کنید: @Gemmusic_ir
لینک کوتاه

دانلود آلبوم

# نام قطعه کیفیت 320
1 Main Title
2 North Of The Wall
3 Goodbye Brother
4 The Kingsroad
5 The King s Arrival
6 Love In The Eyes
7 A Raven From King s Landing
8 The Wall
9 Things I Do For Love
10 A Golden Crown
11 Winter Is Coming
12 A Bird Without Feathers
13 Await The King s Justice
14 You ll Be Queen One Day
15 The Assassin s Dagger
16 To Vaes Dothrak
17 Jon s Honor
18 Black Of Hair
19 You Win Or You Die
20 Small Pack Of Wolves
21 Game Of Thrones
22 Kill Them All
23 The Pointy End
24 Victory Does Not Make Us Conquerors
25 When The Sun Rises In The West
26 King Of The North
27 The Night s Watch
28 Fire And Blood
29 Finale
30 Main Title
31 The Throne Is Mine
32 What Is Dead May Never Die
33 Warrior Of Light
34 Valar Morghulis
35 Winterfell
36 Qarth
37 Wildfire
38 I Am Hers She Is Mine
39 Pyat Pree
40 Don t Die With A Clean Sword
41 We Are The Watchers On The Wall
42 Pay The Iron Price
43 One More Drink Before The War
44 House Of The Undying
45 Stand And Fight
46 The Old Gods And The New
47 Mother Of Dragons
48 I Will Keep You Safe
49 The Rains Of Castomere Performed by The National
50 Three Blasts
51 Main Title Game of Thrones
52 A Lannister Always Pays His Debts
53 Dracarys
54 I Paid the Iron Price
55 Chaos Is a Ladder
56 Dark Wings Dark Words
57 You Know Nothing
58 Wall of Ice
59 Kingslayer
60 I Have To Go North
61 White Walkers
62 Kerry Ingram It s Always Summer Under the Sea
63 Reek
64 The Hold Steady The Bear and the Maiden Fair
65 The Night Is Dark
66 The Lannisters Send Their Regards
67 Heir To Winterfell
68 Mhysa
69 For the Realm
70 Main Titles
71 The Rains of Castamere
72 Breaker of Chains
73 Watchers On the Wall
74 I m Sorry For Today
75 Thenns
76 Mereen
77 First of His Name
78 The Biggest Fire the North Has Ever Seen
79 Three Eyed Raven
80 Two Swords
81 Oathkeeper
82 You Are No Son of Mine
83 The North Remembers
84 Let s Kill Some Crows
85 Craster s Keep
86 The Real North
87 Forgive Me
88 He Is Lost
89 I Only See What Matters
90 Take Charge of Your Life
91 The Children
92 Main Titles
93 Blood of the Dragon
94 House of Black and White
95 Jaws of the Viper
96 Hardhome Pt 1
97 Hardhome Pt 2
98 Mother s Mercy
99 Kill the Boy
100 Dance of Dragons
101 Kneel for No Man
102 High Sparrow
103 Before the Old Gods
104 Atonement
105 I Dreamt I Was Old
106 The Wars to Come
107 Forgive Me
108 Son of the Harpy
109 Throne for the Game
110 Main Titles
111 Blood of My Blood
112 Light of the Seven
113 Needle
114 Coronation
115 Feed the Hounds
116 My Watch Has Ended
117 The Red Woman
118 Hold the Door
119 Khaleesi
120 Maester
121 A Painless Death
122 Reign
123 Let s Play a Game
124 Bastard
125 Trust Each Other
126 Winter Has Come
127 Hear Me Roar
128 The Winds of Winter
129 Lord of Light
130 Service of the Gods
131 I Need You by My Side
132 The Tower
133 Unbowed Unbent Unbroken
134 I Choose Violence
135 Hodor
136 Main Titles
137 Dragonstone
138 Shall We Begin
139 The Queen s Justice
140 A Game I Like to Play
141 I Am the Storm
142 The Gift
143 Dragonglass
144 Spoils of War Pt 1
145 Spoils of War Pt 2
146 The Dagger
147 Home
148 Gorgeous Beasts
149 The Long Farewell
150 Against All Odds
151 See You for What You Are
152 Casterly Rock
153 A Lion s Legacy
154 Message for Cersei
155 Ironborn
156 No One Walks Away from Me
157 Truth
158 The Army of the Dead
159 Winter Is Here
160 Main Title
161 The Rains of Castamere
162 Arrival at Winterfell
163 Flight of Dragons
164 Heir to the Throne
165 Jenny of Oldstones
166 A Knight of the Seven Kingdoms
167 The Battle of Winterfell
168 The Dead are Already Here
169 Battle for the Skies
170 The Long Night Pt 1
171 The Long Night Pt 2
172 The Night King
173 Dead Before the Dawn
174 Not Today
175 Farewell
176 Outside the Gates
177 The Bells
178 The Last War
179 Into the Fire
180 For Cersei
181 Believe
182 Stay a Thousand Years
183 Nothing Else Matters
184 Master of War
185 Be with Me
186 The Iron Throne
187 Break the Wheel
188 You Have a Choice
189 The White Book
190 The Last of the Starks
191 A Song of Ice and Fire

پخش آنلاین آلبوم

اشتراک گذاری

در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها

1- تنها دیدگاه هایی که با زبان فارسی نوشته شوند منتشر خواهند شد.

2- دیدگاه هایی که خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشند، تائید نخواهند شد.

3- از نوشتن دیدگاه هایی که ارتباطی با این مطلب ندارند خودداری کنید.

  1. mona
    28 آگوست 2022